Izbori 2024

S. M.

16. 11. 2023. 20:21 4

SNS štab iz Čaira vrbuje ljude za glas na izborima?! (VIDEO)

U sportskoj hali "Čair" je smešten "štab" SNS, odnosno izvesni anketari koji danima zovu građane Niša i vrbuju ih da glasaju za Aleksandra Vučića i SNS. Oni se i ne kriju, kada se okupljaju, ili kada ispijaju kafe tokom pauze. Ipak, najvažnije je pitanje ko to sve plaća.

- Želimo da znamo, od kad su tu, koliko plaćaju zakup, da li su anketari zaposleni u javnom sektoru i ostale misterije univerzuma… Kako bismo dobili odgovor čijim parama se maltretiraju građani, poslala sam Informaciju od javnog značaja direktorki SC "Čair" - objašnjava narodna poslanica Stranke slobode i pravde iz Niša I predsednica GrO SSP Niš Jelena MIlošević.

Da se zakupi SC "Čair" odnosno njen prostor - naravno, moguće je i dopustivo, ali po tržišnoj ceni i privrednom subjektu. Ukoliko je tako, onda je i u redu, ali ako se kojim slučajem ne plaća ništa, a anketari obezbeđuju od novca iz niškog budžeta, ili republičkog, onda je to grubo kršenje zakona.

Mi smo već pisali da poslednjih dana u Nišu i novinari dobijaju pozive od izvesne agencije "Maks stratedžik", čiji kol operateri ih pitaju o predstojećim izborima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati