Izbori 2022

Direktno.rs

03. 03. 2022. 21:07 31

Branko Kockica u kampanji SNS za Vesića (VIDEO)

Iako je Aleksandar Šapić, bar zvanično, istaknut kao kandidat za gradonačelnika Beograda ispred Srpske napredne stranke, još uvek aktuelni zamenik gradonačelnika, Goran Vesić, i dalje je u prvom planu naprednjaka tokom izborne kampanje koja je uveliko krenula. Tako je Vesić u društvu Branka Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, obišao najstarije sugrađane u jednom od restorana u Skadarliji, gde su svi složno zapevali.

Tako je Milićević, koji se nalazi na listi SNS za gradske odbornike, zapevao pesmu iz svoje kultne emisije za decu "Kocka, kocka, kockica" - "U svetu postoji jedno carstvo".

U pesmi mu se pridružio Vesić i ostatak prisutnih, pa je sve izgledalo tako idilično i savršeno, da bi neko sa strane, ko ne zna šta se dešava u zemlji, mogao slobodno da kaže kako vlast tako lepo brine o najstarijim sugrađanima.

No, istina je daleko od toga, jer su to upravo oni najstariji sugrađani koje je Aleksandar Vučić najstrašnije opljačkao kada im je smanjio penzije, pa sada Vesić i Kockica moraju da vade vruće krompire iz vatre.

No, nikakvo carstvo ni ulagivanje penzionerima neće moći da ih spase gubitka vlasti u Beogradu, jer su ih žitelji prestonice odavno pročitali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati