Beograd

Direktno.rs

21. 09. 2024. 10:11 0

SRCE: Raskopane ulice na Bežanijskoj kosi, kraj radova se ne nazire

"Bežanijska kosa je i ovoga leta bila poprište mukotrpnih infrastukturnih radova. Postavljanje (zamena) podzemnih električnih kablova, započeto je u junu i, nažalost, još uvek traje! Ulice koje su raskopane (Nedeljka Gvozdenovića, Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić,..) nalaze se u najprometnijem delu naselja! Kako njima saobraćaju vozila GSP-a, pomenuti radovi znatno usporavaju saobraćaj,stvarajući gužve. Takođe, raskopani trotoari su veoma nebezbedni za pešake", navodi se u saopštenju Srbija Centar OO Novi Beograd.

"Sa ovim problemom građani se suočavaju svakodnevno, naročito nakon završetka godišnjih odmora. Učestale prepravke loše obavljenih radova, neredovno održavanje i nedovoljan broj radnika, najveći su uzrok ovakvih problema! Oktobra prošle godine,Šapić je zaključio da su, tokom renoviranja ulica, saobraćajni problemi nezaobilazni. Tom prilikom istakao je da se 166, odnosno 300 ulica (koliko planiraju da renoviraju), gradi 10 godina i da je jedina alternativa njihov način rada - poštovanje rokova, rad vikendima i leti, kao i pokušaj da se neke stvari završe što pre, te omogući ljudima da život žive danas.E pa, na Bežanijskoj kosi, Šapićevu priču praksa uveliko demantuje upravo danas! Table sa rokovima i izvođačima radova nema. Od prisutnih radnika ne može da se dobije nikakva informacija, zato što su stranci koji ne govor esrpski jezik.Jedino se, po kamionu koji se nalazi na mestu radova, može zaključiti da radove izvodi privatna firma.

Uprkos činjenici da se ovim radovima ne nazire kraj, ostaje pitanje da li će se, u narednom periodu, ponovo javiti potreba za popravkama već, naizgled, saniranih delova i kada ponovo možemo očekivati Šapićevo "danas"?", zaključuju iz Srbija Centar OO Novi Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati