Beograd

Direktno.rs

05. 07. 2024. 13:15 10

"Šapić i Vesić treba da budu izbačeni iz svih nivoa vlasti, jer je Beograd talac njihovog sukoba, nestručnosti i prostakluka"

Šapić i Vesić treba da budu izbačeni iz svih nivoa vlasti, jer je Beograd taoc njihovog ličnog sukoba, nestručnosti i prostakluka. Gradonačelnik Beograda, ko god da obavlja tu funkciju, ne sme javno da upoređuje bilo kog građanina Srbije sa pacovima, pa makar to bio i Goran Vesić - izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica povodom izjave Aleksandra Šapića na konferenciji za novinare danas gde je "ponovo pogubio konce i izgubio kompas".

Popović je nastavaila da je "najbolje što Vučić može da ponudi Beogradu čovek koji nezakonito gradi i legalizuje, čiji su saradnici pod istragama zbog korupcije, bahati se prema novinarama, neistomišljanicima, baca telefone i želi fizički da se sukobi, a onda na kraju vodi i rat sa drugim članovima SNS-a."

Popović je poručila Šapiću.

- Baš nas briga za vaše međustranačke razmirice, niti kako se vi međusobom nazivate, samo zbog toga ko će koliki deo plena da dobije. Mi, Beograđani smo taoci vaše naprednjačke destruktivne i koruptivne politike zbog koje Beograd postaje neprepoznatljiv. Gledanjem samo vašeg sitnog ličnog interesa, doveli ste Beograd do tačke da se gradska infrastruktura raspada i da nema dalje, da se javni saobraćaj raspada, da se Beograđani zalivaju betonom sa divljih gradilišta naprednjačkih investitora, a onda dave u kišnici koja više nema gde da oteče jer ste zaslepljeni sobom zaboravili i najosnovnije gradske poslove da radite - navela je Popović.

- Gospodine Šapiću i Vesiću, Beograđani su vas zbog vaše bahatosti, korupcije, nesposobnosti, toliko prezreli, da više nijedne izbore u Beogradu ne možete ni da pomislite da dobijete pošteno, nego morate svake izbore besprizorno da kradete. Shvatite, Beograđani vas neće i vreme je da odete sa svojih funkcija, a da na vaše mesto dođu stručni ljudi koji vole ovaj grad i žele da ga izbave iz propasti u koju ste ga gurnuli - zaključila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati