Beograd

Direktno.rs

04. 07. 2024. 10:57 1

Popović: 1,7 milijardi dinara manje prihoda od prodaje karata - novi dokaz ŠAPIĆEVIH LAŽI

"1,7 miljardi dinara manje prihoda od prodaje karata u javnom prevozu u Beogradu u odnosu na 2022, odnosno 1,5 milijardi dinara manje u odnosu na 2021, dokaz je koliko Aleksandar Šapić laže da je naplata karata uspešna, i još gore, činjenice da vodi naš grad u potpunu stranputicu", izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

Popović je navela da od gradskog prevoza naplaćuje manje, dok plaća autobuse iz Turske skuplje od Osla ili Italije u nabavci sa unapred poznatim ponuđačima.

- On ne vodi grad, već ga uništava svojim nesposobnim rukovođenjem i neodgovornim odlukama koje direktno utiču na kvalitet života svih građana Beograda. Šapićev model upravljanja je model propasti, a njegov odnos prema javnom prevozu je samo vrh ledenog brega korupcije i lošeg upravljanja - istakla je Popović.

Popović je zaključila:

- Umesto da unapredi usluge i poveća prihode, on donosi odluke koje nanose štetu i građanima i budžetu grada. Možda i po savetima šefa kabineta koji je optužen za nameštanje tendera baš u vezi naplate karata i protiv koga se vodi krivični postupak. Zato je jasno da su promene neizbežne i pre nego što iko misli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati