Beograd

[ Izvor: Mediji ]

13. 06. 2024. 21:03 6

Nema nastave u školi u kojoj je prebijena nastavnica

U petak 14. juna neće biti nastave u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu.

Odlukom kolektiva Osnovne škole "Jovan Dučič" na Novom Beogradu u petak 14. juna neće biti nastave zbog majke učenika koja je pretukla nastavnicu biologije. Žrtva napada zadobila je više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

Savet roditelja ove škole pozvao je sve roditelje da se sutra okupe ispred škole zbog slučaja jezivog nasilja. Roditelji su se kratko oglasili i žele da se ovakvi incidenti više nikada ne ponove.

- Skupom ispred škole pozivamo sve roditelje sa pokažu, najpre deci, a nažalost moramo i mnogim roditeljima, da smo protiv nasilja generalno, a posebno protiv vršnjačkog i nasilja nad onima kojima poveravamo svoju decu! Prosvetni radnici moraju da se podignu na mnogo viši nivo poštovanja, jer je budućnost naše dece u njihovim i našim rukama -, stoji u dopisu Saveta roditelja.

Koleginica pretučene žene kaže da pretučena nastavnica biologije ima teške povrede. Povređeni su joj list na nozi, ruka, ima ogrebotine i zadobila je kontuziju grudnog koša.

Da podsetimo, majka đaka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta. Govorila joj je užasne stvari poput "Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater. Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja'. Pobiću ti porodicu".

Majka učenika je potom pretila da će ići kod direktorke što je podržala nastavnica biologije. Međutim, iznenada se vratila. Pošto je bio odmor u toku, poziv u pomoć napadnute nastavnice nije niko čuo. Besna majka govorila je “Niko te ne čuje, ubiću te”.

- Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih veština -, dodala je nastavnica iz ove škole.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati