Beograd

Direktno.rs

13. 06. 2024. 09:52 3

"Apoteke Beograd uništene, dok su se SNS kriminalci obogatili"

"Apoteke Beograd su uništene, dok su se SNS kriminalci obogatili. Sto miliona evra je bio prihod apoteka 2012. godine. Danas je trebalo da bude bar duplo veći samo zbog inflacije, a on je prepolovljen i iznosi samo 43 miliona", istakla je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Gođevac podseća da su "davne 2012, kad je Dragan Đilas vodio grad, apoteke iz dobiti uplatile tri miliona evra u budžet grada. Posle Malog, Vesića i Šapića apoteke su 2022. ostvarile minus od tri miliona evra".

- Neznanje, bahatost, krađa, dovođenje stranačkih kadrova poput Jasminke Bjeletić, koja je potpisivala ugovore sa firmom gde joj radi rođeni sin i bila direktorka u v. d. stanju od 2013. do 2022. dovele su do gubitaka, minusa i nemogućnosti redovne isplate zarada - naglašava Gođevac i zaključuje:

- Rešenje za sva beogradska preduzeća i za Apoteku Beograd je da postoji stručno rukovodstvo, da se njima upravlja domaćinski i da se zaštite javni interes, građani i zaposleni. Preduslov za sve to je da SNS ne odlučuje više ni o stambenoj zajednici, jer bi oni i čekić pokvarili, što će se desiti posle stvarnih slobodnih i fer izbora na kome neće učestvovati fantomi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati