Beograd

[ Izvor: Mediji ]

23. 03. 2024. 08:49 5

"Direktorka Doma zdravlja Zvezdara, zloupotrebljava službeni položaj i krši Zakon"

Oftalmološke i ORL preglede na Zvezdari moguće je obaviti samo pre podne što Vladan Jeremić, predsednik opštine Zvezdara i Aleksandra Ružičić, direktorka Doma zdravlja Zvezdara, pokušavaju da sakriju svečanim otvaranjem oftalmološke ordinacije u ogranku Mirijevo i rotacijama lekara specijalista koji nedostaju - izjavila je Tijana Šerbula potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Pomenuti dvojac, umesto da poveća broj lekara specijalista, predlaže za drugu specijalizaciju lekare bliske SNS-u, dok mladi lekari ostaju uskraćeni za mogućnost da se usavršavaju i leče Zvezdarce - ističe Šerbula i dodaje da je neverovatno da je za jednu specijalizaciju predložena doktorka koja nema dan radnog staža na našoj Opštini.

- Ovakvim odlukama gospođa Ružičić, direktorka Doma zdravlja Zvezdara, zloupotrebljava službeni položaj, krši Zakon o javnim preduzećima i krši Hipokratovu zakletvu u kojoj se kaže da će joj najveća briga biti zdravlje bolesnika - naglašava Šerbula i zaključuje “da šta god naprednjaci na našoj Opštini rade, ne mogu prevariti Zvezdarce koji znaju da je ovoj opštinskoj i gradskoj vlasti važnija stranka nego zdravlje, bezbednost i životi ljudi”.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati