Beograd

Direktno.rs

06. 03. 2024. 20:12 4

"Umesto da brinu o građanima, naprednjaci grade šta požele"

Na mestu nekadašnje montažne bašte kafića Coffee Dream-a u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 186, kod Studenjaka, niče objekat od armiranog betona i opeke koji više podseća na konstrukciju višespratnice, nego na dozidan poslovni prostor. Očigledno je reč o potpuno novom objektu, a građevinska dozvola izdata je samo za rekonstrukciju i dogradnju - izjavio je Predrag Luković, predsednik OO SSSP Novi Beograd, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Ono što je takođe sporno je i to što se kao investitor u građevinskoj dozvoli navodi Malović Branko, istaknuti SNS aktivsta, dok je na građevinskoj tabli investitor "Coffee Dream d.o.o". Zašto je to tako i o čemu se tačno radi pitanje je za predsednika opštine Bojana Bovana - objašnjava Luković i dodaje da je uz to što su uništena višegodišnja stabla i devastiran deo zelene površine, trajno narušeni izgled i koncpet stambene zgrade.

- Radi se o klasičnoj zloupotrebi političke moći za lične interese, a ovo je samo jedan od mnogih primera gde se interesi stranke na vlasti stavljaju ispred interesa građana. Umesto da brinu o građanima, ova vlast se bavi krađom na izborima, kako bi ostali na vlasti da bi mogli da nesmetano grade šta požele i gde god to požele. Zato im ova krađa neće proći - zaključuje Luković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati