Beograd

[ Izvor: Mediji ]

03. 03. 2024. 19:28 22

Vučić nudi da lista SNS za BG izbore opet nosi njegovo ime

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da lista za nove beogradske izbore ponovo nosi njegovo ime.

- Ja, ukoliko vi budete hteli, spreman sam da vam pomognem. Ukoliko niste zainteresovani, hvala vam na podršci do sada - rekao je Vučić obraćajući se naprednjacima na sastanku beogradskog odbora SNS u voždovačkom centru Šumice.

Vučić, koji je do maja prošle godine bio predsednik SNS, pozvao je rukovodstvo te stranke i da na te izbore izađu u "što širem frontu" iako će to možda doneti i "glas manje".

- Zaboravite na te razlike, zaboravite na to ko će da ima odbornika više ili manje. Prekinite sa međusobnim svađama, raspravama, sačuvajte ih za neko drugo vreme i pokušajte da se ujedinite u jedan zajednički front za pobedu u Beograd i pobedu u celoj Srbiji - dodao je on.

Naprednjacima je uputio i molbu da se pronađe "najbolje moguće rešenje" za Srbiju, jer će situacija u celom svetu biti "sve teža i sve lošija".

- Zato ćemo ići u formiranje Pokreta da pokušamo da okupimo sve one ljude koji do sada nisu bili sa nama, koji nisu članovi stranke, a ja znam ko će morati najveći teret da ponese - naveo je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati