Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

29. 11. 2023. 14:56 27

Zaposlenima u SNS kol centru rečeno da ne izlaze iz objekta

Nakon otkrića CINS-a da u sedištu Prointera radi kol centar Srpske napredne stranke, u sedištu firme koja je ranije povezivana sa bivšim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, nastala je uzbuna. Kako saznaje Nova.rs, zaposlenima je od kadrovske službe stiglo obaveštenje da ne napuštaju objekat i da ne razgovaraju ispred objekata sa, kako navode, nepoznatim ljudima.

U sedištu firme Prointer, koja se ranije vezivala za bivšeg predsednika FSS Slavišu Kokezu, radi kol centar Srpske napredne stranke, otkrio je CINS.

Nakon što je objavljena priča o radu kol centra, zaposlenima u ovoj firmi stiglo je upozorenje iz kadrovske službe firme da ne napuštaju objekat firme do kraja radnog vremena, uz napomenu da će svi ulazi firme biti zaključani.

Kako je ranije objavio CINS, njihovoj novinarki je, tokom razgovora za posao, poslata i adresa kol centra u koji treba da se javi, a reč je o sedištu firme Prointer.

- U blizini Luke Beograd, na Vilinim vodama, nalazi se veliki prostor nalik na skladište u kome je i firma Prointer. Do njega se može doći kolima ili autobusom GSP-a broj 44. Ova firma se godinama dovodila u vezu sa vladajućom Srpskom naprednom strankom i njenim nekadašnjim funkcionerom Slavišom Kokezom koji je do marta 2021. bio predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Tada je došao u nemilost vlasti i provladinih tabloida koji su ga optuživali da je švercovao cigarete i tako zaradio 640 miliona evra. Nakon toga, nestao je iz javnosti - piše CINS.

Izgled ovog prostora na Vilinim vodama ne ukazuje na to šta se unutra dešava. U njega se može ući kroz najmanje dvoja vrata. Na jednima su bile oznake firmi Prointer, Energosoft, Bg electronic servisa i Win-Wina, a na druga se inače ulazilo pomoću šifre, ali su sada bila otvorena. Devojke koje su takođe čekale da počne smena su novinarki Nova.rs rekle da uđe na druga vrata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati