Beograd

Direktno.rs

28. 11. 2023. 15:28 9

"Prepolovljen autobus je pokazatelj dokle je SNS dovela GSP"

Prepolovljen autobus u jednoj od najprometnijih ulica je najbolji pokazatelj dokle su Aleksandar Šapić i SNS doterali naš javni prevoz. Saobraćajne nezgode zbog neispravnih kočnica, tramvaji koji ispadaju iz šina, autobusi koji gore su postali naša svakodnevnica i samo srećom je i danas izbegnuta neka tragedija. Svakom dobronamerom čoveku je jasno da je bezbednost ljudi koji koriste javni prevoz ugrožena - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica GrO SSP Beograd, čiju izjavu prenosimo u celosti.

Za deceniju su za javni prevoz potrošili 2.5 milijardi evra i nisu uradili ništa. Da su od toga uložili samo jednu milijardu u pravu modernizaciju vozila, Beograd bi imao najsavremeniji saobraćaj. Gde su nestale naše pare? Oslo je u 2022. godini kupio 183 najsavremenija električna autobusa za 100 miliona evra. Gde je nama novih 1083 autobusa?

Potpuno je jasno da nećemo imati siguran i funkcionalan javni prevoz dok ne smenimo ovu nestručnu, korumpiranu i bahatu gradsku vlast. Glas za listu "Srbija protiv nasilja" je glas za ljude koji znaju da je za normalno funkcionisanje grada potrebno organizovati prevoz po meri građana koji gube dane zivota u saobraćajnim gužvama a ne po meri njihovih partnera kojima nameštaju tendere kako bi se zajedno bogatili i bahatali - zaključila je Ana Gođevac, potrpredsednica GrO SSP Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati