Beograd

Direktno.rs

22. 09. 2023. 18:29 2

Popović: Slogan SNS - "sve obećamo i ništa ne ispunimo"

U opisu fotografije sa potpisivanja ugovora za izgradnju depoa za metro, na kojoj se šepure Čučković, Vesić i Mali, treba da piše i novi slogan Srpske napredne stranke u Beogradu - mi sve obećamo i ništa ne ispunimo, izjavila je Mila Popović, predsednica SSP Beograd čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Nikom dobronamernom nije jasno čime se zapravo ponosi ovaj triling naprednjačkih asova. Da nisu zaustavili projekat metroa za koji su pre jedanaest godina glasali odbornici svih stranaka. Beograđani bi se već vozili prvom linijom već tri godine, a do kraja sledeće bi dobili i drugu liniju metroa. Umesto linije metroa, dobili smo novi projekat koji ne pokriva centre stambenih i poslovnih aktivnosti u Beogradu, delove Novog Beograda, obrzovne centre, železničku stanicu i Klinički centar. Dobili smo i preduzeće Bg Metro i Voz koje održava metro koji ne postoji i prema izveštajima DRI krši propise i prodaje karte za nepostojeći liniju metora. Cena se u međuvremenu povećala preko 2 puta, a posao, kako je to za naprednjake postalo uobičajeno, bez tendera je dobila kineska kompanija, za koju će raditi omiljeni naprednjački izvođač Milenijum tim - navodi Popović.

- Smena vlasti se približila, i to je dobra vest za Beograđane, tvrdi Popović i dodaje da je to razlog kiselih osmeha na licima naprednjaka koji su svesni da neće uspeti da realizuju još jedan megalomanski projekat za izvlačenje para. Beograd zaslužuje metro koji će rešiti saobraćajni haos, i dobiće ga kada smenimo nestručnu, bahatu i korumpiranu vlast koja Beograd tretira kao stranački plen - zaključila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati