Beograd

Direktno.rs

07. 09. 2023. 11:11 1

Mladenovčani i dalje kupuju na neuslovnoj pijaci

Rekonstrukcija pijace u Mladenovcu koju je u ime SNS vlasti pre šest godina obećao Vesić nije jos ni počela, pa Mladenovčani moraju da kupuju na postojećoj koja je neuslovna jednako za kupce kao i za prodavce - izjavila je Sandra Davidović, predsednica opštinskog odbora SSP Mladenovac, i konstatovala da se lica menjaju ali ne i politika SNS od koje građani imaju samo probleme.

- U međuvremenu, nastavlja Davidović, u JKP “Pijace Mladenovac” upumpano je 100 miliona dinara. Zašto, niko ne vidi i ne zna ali svi imaju pravo da se pitaju da li se zapravo radi o mehanizmu izvlačenja para iz budžeta. Poznato je da zaposleni u tom preduzeću čiji je osnivač opština ne primaju plate kao i da se preduzeće zadužilo i kod firme čiji je vlasnik bivši predsednik Skupstine opštine i sadašnji član opštinskog veća ispred SNS Dragan Vukadinović. Sporovi koje radnici vode protiv Pijaca zbog nezakonitih otkaza će tek doći na naplatu i oni će uvećati dug za novih 30 miliona dinara pa nije teško zaključiti da su Pijace Mladenovac pred kolapsom.

- Svima u Mladenovcu je odavno jasno da ova nestručna, bahata i korumpirana gradska i opštinska vlast nije u stanju da upravlja našim opštinama kao i da nisu u stanju da ispune ni jedno obećanje građanima, naglašava Davidovićeva i zaključuje da su izbori na kojima će Beograđani i Mladenovčani smeniti ovakvu vlast jedini način da počnu da se rešavaju nagomilani problemi ljudi kao što je rekonstrukcija pijace u Mladenovcu.

- Pod hitno smeniti nesposobno i neodgovorno rukovodstvo, na čelo staviti stručne ljude koji će se ponašati kao dobri domaćini i koji će sredstva trošiti namenski, u skladu s Programom poslovanja, ne na nekakve sumnjive radove, koji su jako zgodni za ispumpavanje novca - izjavila je Sandra Davidović, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Mladenovcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati