Beograd

Direktno.rs

29. 08. 2023. 16:19 6

SSP Barajevo: Šapić lažima čestitao Dan opštine Barajevcima

Godinama se Barajevcima obećava izgradnja sportskog centra Barajevo i juče je, na Dan opštine proslavljen - završetak radova. To bi bilo dobro da je istinito, ali nažalost, nije. Jer da je istinito, danas bi se u sportskom centru igrala deca, a ne bi stajale skele, nemalterisani zidovi i građevinske mašine, navodi se u izjavi predsednika SSP Barajevo, Srđana Dragovića, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Druga šarena laža kojom su Barajevu čestitali Dan opštine jeste najava izgradnje otvorenog bazena, koji je već najavljen da će biti završen 2021. godine! Stanje barajevskih bazena svi znamo kakvo je od kada je SNS preuzeo opštinsku vlast - sve što smo imali više nemamo.

I svaki put kada SNS spomene Barajevo, čujemo samo lažna obećanja. Niti je sportski centar završen, niti je potrebno lažno najavljivanje bazena. Barajevu je potreban pristojan život. Barajevu je potreban gradski prevoz koji funkcioniše, potrebna je dugo čekana ambulanta i dovoljan broj specijalista, potrebno je normalno snabdevanje pijaćom vodom i zdrava životna sredina bez divljih deponija i zagađivača.

Znaju Barajevci da će to uskoro biti realnost jer ćemo svi zajedno smeniti SNS vlast koja ne voli Barajevo i ne poštuje Barajevce - zaključuje predsednik SSP Barajevo, Srđan Dragović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati