Beograd

Direktno.rs

22. 06. 2023. 15:07 7

"Zahtevamo hitnu inspekciju Šapićeve nelegalne gradnje"

Odbornička grupa "Ujedinjeni" podnela je zahtev Sonji Božović, sekretarki za inspekciju, nadzor i komunikaciju da se izvrši hitna inspekcija nelegalne gradnje koja se vrši u JP Sportski centar "Novi Beograd".

- Aleksandar Šapić svaki dan prekrši novi zakon, pa je na red stiglo i da se nelegalno gradi na Sportskom centru Novi Beograd. Da stvar bude gora, građani su nam javili da nelegalnu gradnju "čuvaju" Beli. Pa nisu oni pretorijanska garda za nelegalne poslove nedostojnog gradonačelnika - istakla je Mila Popović, šefica odborničke grupe "Ujedinjeni" i predsednica gradskog odbora Stranke Slobode i pravde.
- Lažni gradonačelnik Aleksandar Šapić je, po našim saznanjima, upućen i u ovu nelegalnu gradnju jer stalno dolazi na treninge vaterpolo kluba. Međutim, njemu nelegalna gradnja svakako nije strana. Verovatno misli da je sve to u redu i neće da mu smeta tamo neki zakon - istakao je prof. dr Vladimir Obradović, narodni poslanik, član poslaničke grupe "Ujedinjeni - SSP, PSG, Preokret, Sloga" i odbornik odborničke grupe "Ujedinjeni".

- Neoprostivo je da se na svakom koraku vrši divljačka gradnja u Beogradu, a ovo je sada i gradnja u okviru beogradskog javnog preduzeća. Ako inspekcija ne izađe na lice mesta, postaje, po ko zna koji put, saučesnik krivičnim delima vezanim za nelegalnu gradnju u Beogradu. Ova praksa će se zaustaviti na prvim narednim slobodnim izborima i po smeni ove vlasti, kada institucije prorade, svi će odgovorati za kršenje zakona - zaključuje se zajedničkoj izjavi Mile Popović i Vladimira Obradovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati