Beograd

Direktno.rs

04. 06. 2023. 07:00 17

DOSAD NEVIĐENO Narod se više umiriti ne može (FOTO i VIDEO)

Na petom protestu "Srbija protiv nasilja" okupio se najveći broj građana, neviđen do sada. Mnogi kažu i veći nego 5. oktobra 2000. godine.

More ljudi preplavilo je prostor od Narodne skupštine do Predsedništva, a čak ni dronom nije mogao da se vidi ni početak ni kraj kolone.Da li će opet režimski mediji i vlast reći da je bilo od 9.000 do "maksimalno" nešto više od 12.000 građana?
Jasno je da je narodu dosta uvreda, psovki, tabloida, rijalitija, kiča, šunda, Pinka, Hepija, Informera, poniženja, potcenjivanja, nasilja, rijalitija, nemorala, bahatosti vlastodržaca...

Iz protesta u protest naroda je sve više na ulici, a vlast nema rešenje kako da "ugasi" nezadovoljastvo građana. Jedino im preostaje da ispune zahteve...Podsetimo, skup "Srbija protiv nasilja", peti po redu, održao se 3. juna u centru Beograda. Građani prestonice, ali i cele Srbije izašli su na ulicu kako bi se borili protiv nasilja, protiv negativnog uticaja rijaliti programa, za svoju decu i za neku pravedniju i bolju Srbiju.
Protest se održavao tačno mesec dana posle pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je stradalo devetoro dece i obezbeđenje. Nakon obraćanja govornika, građani su se uputili ka Predsedništvu Srbije, gde su napravili prsten.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati