Beograd

[ Izvor: Mediji ]

21. 05. 2023. 10:22 2

Radovi u Beogradu, sutra bez vode ovi delovi grada

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže u opštini Palilula od 22. do 27. maja, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 22/23. maja – u Višnjičkoj ulici (od Pančevačkog mosta) i u naselju Višnjica; 23/24. maja – u naseljima Višnjička banja, Slanci i Veliko Selo; 24/25. maja – u naseljima Karaburma i Ćalije; 25/26. maja – u delu rejona oivičenim ulicama Dunavskom, Vojvode Dobrnjca, Takovskom, Ruzveltovom i Cvijićevom; 26/27. maja – u delu rejona oivičenim Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom i Kraljice Marije.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u opštini Zemun u ponedeljak 22. maja godine od 8 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim naseljima i licama: Busije - celo naselje bez vode, Šangaj – sledeće ulice bez vode - Šangajska ulica, Male međe, Velike međe, Branka Živkovića, Nikole Demonje i Mladih gorana. Dobanovci – umanjen pritisak i Ugrinovci – umanjen pritisak.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u opštini Voždovac u utorak, 23. maja od 8 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Jovana Milovanovića, Isidora Bajića, Miloša Miloševića, Lazara Vozarevića i Bogdana Bolte.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun takođe u utorak 23. maja od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naselju Joze Šćurle.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati