Beograd

Direktno.rs

30. 03. 2023. 12:16 5

Popović: Šapić krši zakon, a najavljuje krivične protiv građana

Ironija je da trenutni gradonačelnik Aleksandar Šapić, koji svako malo prekrši neki zakon, najavljuje da će da podnese krivičnu prijavu protiv Beograđana koji su zabrinuti za Savski nasip. Grad Beograd je započeo radove bez građevinske dozvole. Građani su uplašeni da će nasip koji nas čuva od poplava da bude ozbiljno oštećen i da struka nije konsultovana - rekla je Mila Popović predsednica beogradskog Odbora SSP, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Dodatno, na sve to, kada su radnici počeli da buše, za malo su promašili gasovod, koji je, da je zakačen, mogao da napravi ozbiljnu havariju u 70 bloku. Na šetalištu su uspeli tokom radova da probiju vodovodnu cev, a u 45 bloku kod rupe kabl od struje varniči. I sada pitamo gradonačelnika i gradsku upravu, kako da se ljudi ne uplaše da nemaju projekat kada su im se desili ovakvi „pehovi“, a ideja im je da rade na nasipu - dodala je Popović.- Da podsetimo, stručnjaci su dali bezbedno mesto gde instalacije mogu da se naprave, pa nije ni jasno sa kim i zbog čega se trenutni gradonačelnik inati. Kao i obično umesto rešenja, Aleksandar Šapić nudi zastrašivanje, pretnje i omalovažavanje građana kojima je on gradonačelnik.Pravni tim Stranke slobode i pravde stoji na raspolaganju za pružanje pomoći u slučaju da se pokrene protiv građana postupak u vezi Savskog nasipa i bilo kog drugog koji je povezan za torturom ove vlasti. Naši kontakt detalji se nalaze na mrežama, a možete nas kontaktirati na broj 063/8676207 - zaključila je predsednica beogradskog Odbora SSP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati