Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2022. 17:03 8

Hitna pomoć udarila ženu - nisu je ni videli (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak veoma neobične nesreće, koja se, pukom srećom, nije kobno završila. Naime, jednu stariju sugrađanku udarila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.

Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne. Za sada nije poznato gde se tačno ovo dogodilo.

Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu.
Neverovatno je, međutim, da niko nije ni primetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilom. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć, a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati