Beograd

Milan Zarić

18. 08. 2022. 20:48 8

Evo vam 100 dana, napravite školu k'o Đilas (VIDEO)

"Predlažem aktuelnom režimu da u naselju Stepa Stepanović napravi školu i garažu sa parking mestima koja nedostaju. Ako gradska vlast to ne zna da uradi za 100 dana, garantujem vam da ćete to naučiti od Dragana Đilasa i njegovog tima", rekao je Darko Mihajlović, gradski odbornik Stranke slobode i pravde i povremeni kolumnista Direktno.rs, u Skupštini grada Beograda.

Mihajlović je ovog četvrtka, u beogradskoj Skupštini, izneo probleme sa kojima se suočavaju stanovnici naselja Stepa Stepanović, istakavši da je krucijalni problem manjak parking mesta.

- Ja dolazim iz jednog od najlepših naselja u Beogradu - naselje Stepa, opština Voždovac. U prethodnih nekoliko godina, pod uticajem... - počeo je govor Mihajlović, kada su ga odbornici aktuelne vlasti prekinuli:

- Ja sam na temi, ništa ne brinite, evo sad ćete da shvatite, malo vam sporije to ide, ali shvatićete.

Potom je nastavio...

- Ozbiljan problem u naselju je parkiranje. Mali je broj parking mesta za broj stanovnika, odnosno broj vozila. Jedino što funkcioniše u naselju su pauk i komunalna policija, koja noću obilazi i slika vozila, a pauk odnosi tokom celog dana i noći. Pa bih dao sada konstruktivan predlog, ako mi dozvolite - rekao je Mihajlović i podvukao:

- Pošto ovde ima mnogo ljudi koji su bili saradnici Dragana Đilasa, odnosno u njegovom timu kada je napravio školu za 100 dana na Novom Beogradu, predlažem da napravite "vin - vin" kombinaciju, jer nećete još dugo biti na vlasti. Predlažem da se napravi škola za 100 dana, ispod škole da se napravi jedna garaža za stanovnike koja nedostaje, sa parking mestima koja nedostaju. Ukoliko aktuelni režim to ne zna da uradi za 100 dana, ja vam garantujem da ćete to naučiti od Dragana Đilasa i njegovog tima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati