Beograd

Direktno.rs

13. 08. 2022. 13:47 6

SSP: Kakve je usluga pružala TV Studio B Beograd-putu?

Javno postavljamo pitanje Ivanu Teljiću, direktoru Beograd-puta, kakve je tačno usluge pružila televizija Studio B u periodu od 06.06.2022. godine do 17.06.2022. godine tokom radnih dana i za iznos od 1.560.000,00 dinara? - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

- Objave radova su informacije od javnog značaja svakako, a ne reklama koja treba da se plaća. Studio B već godinama ima povlašćene zakupe beogradakog poslovnog prostora kao televizija od posebnog značaja za Beograd, te je jasno da je njihov redovan posao briga o objavama informacija od značaja za građane Beograda.

Pošto je reč o sumi plaćenoj za samo deset dana u jednom mesecu, postavljamo i pitanje, koliko je ukupno plaćeno ovoj televiziji od 01. januara 2022. godine do danas i za koje usluge?

Stranka slobode i pravde Beograd podseća da je primećeno da javna preduzeća u vlasništvu grada Beograda odvajaju milionske iznose za reklamiranje na televiziji Studio B koju je ova vlast prodala privatnicima. Podsećamo da je sadašnji vlasnik Saša Blagojević, vlasnik tabloida Alo - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati