Beograd

04. 08. 2022. 11:04 14

SSP: Šapiću, što se otvorila kladionica na 100 metara od škole?

Umesto da se kladionice koje se protivno zakonu nalaze na udaljenosti manjoj od 200 metara od škola - zatvaraju, otvara se nova u Bloku 22 - navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

- Nakon inicijative Stranke slobode i pravde Beograd od 13. jula kada je nadležnima dat spisak od 30 lokacija gde se zakon krši, otvara se nova kladionica, na udaljenosti od oko 100 metara od OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu i pored najave Aleksandra Šapića da će tokom jula i avgusta da se vrši kontrola - navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

- Stranka slobode i pravde Beograd zahteva od gradonačelnika da kaže da li će i kada početi da se primenjuje Zakon u Beogradu ili je i za njega, kao i za Vesića i ostale pripadnike njegove partije, interes kladionica važniji od budućnosti naše dece.

Dijalog, to sam ja!

Zoran Živković [11.08.2022.]

Hoće li vlast ispuniti zahteve poljoprivrednicima?

Terminator