Beograd

Direktno.rs

01. 08. 2022. 14:27 0

SSP: Šapićev "Mikijev zabavnik" i Diznijev reklamni materijal

Dok Aleksandar Šapić “kuka” tokom vikenda da je neophodno da se “uhvatiti u koštac” sa problemom javnog prevoza koji, kako on to kaže, liči na “Mikijev zabavnik”, njegov sekretar potpisuje ugovor od 44 i po miliona dinara za promociju javnog prevoza. Da li će će Diznijevi junaci biti deo tog reklamnog materijala, sve su prilike da će vreme reći svoje - stoji u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

Dalje se navodi:

Kako smo ranije reagovali, Sekretarijat za javni prevoz je odlučio da odvoji 90 miliona dinara za okvirni sporazum za promociju javnog prevoza putnika. Na osnovu ove nabavke je potpisan prvi ugovor, na 44 i po miliona dinara. Da li Aleksandar Šapić misli da u medijima govori ono što Beograđani žele da čuju, a da im iza leđa organizuje besmislena reklamiranja javnog prevoza koji se raspada?

U ovom trenutku 10 potpuno novih BMC autobusa stoji na parkingu i ne može da se koriste jer nema gasne pumpe za točenje gasa. Kada je gradska uprava već kupila autobuse koji nisu adekvatni, zašto sada “baca” pare Beograđana na reklame lošeg prevoza umesto da ih iskoristi da pronađe način da se novi autobusi koriste na ulicama Beograda.

Neophodno je i da da odgovore na pitanje gde je preostalih 90 BMC autobusa koje je ova vlast kupila 2021. godine. Aleksandar Šapić može da raskine ovaj ugovor kao i drugi sličan tender koji je isti Sekretarijat sproveo i da taj novac usmeri ka poboljšanju javnog prevoza - stoji na kraju saopštenja Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati