Beograd

03. 07. 2022. 12:19 21

"Od kada je u SNS, Šapić ne vidi i ne čuje svet oko sebe"

"Šapić je izgleda, od kada je ušao u SNS, prestao da čuje i vidi svet oko sebe, pa ne zna nijedan sprovodljiv plan opozicije" rekla je Mila Popović, predsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde povodom današnje izjave Aleksandra Šapića da do sada nije čuo nijedan sprovodljiv predlog opozicije.

Mila Popović je rekla da to znači da po Šapiću, nije sprovodljivo da se omogući Beograđanima grejanje, da se završavaju projekti u roku, da se revitalizuju GSP i ostala beogradska preduzeća, da se spreči rušenje zakonom zaštićenih objekata, da se poveća zelenilo, da se sredi Savski kej i nasip, da se zaštiti vodoizvorište, da svi Beograđani dobiju metro, da se reši nelegalna gradnja, da se reši korupcija, da se odrede prioriteti... da Beograd bude normalan grad bez haosa u kome žive zadovoljni građani. On i njegov tim će očigledno da nastave samo sa Vesićevom praksom i da ruiniraju naš Beograd.

Istakla je da je predlog SSP Beograd za početak:

- Da se pod hitno napravi plan za narednu grejnu sezonu i da se pripremi mazut kao alternativa gasu, ako ga ne bude;

- Da u najkraćem roku uprava GSP, Sekreterijat za javni prevoz i gradska uprava podnesu izveštaj Skupštini Beograda o stanju u GSP-u i jasan plan njegove revitalizacije o kojem će odbornici raspravljati,

- Da se sprovede vanredni tehnički pregleda vozila GSP-a kako bi se povećala bezbednost u javnom prevozu, i

- Da se ne dozvoli izgradnja metroa na vodoizvorištu i da se preispitaju trase i razmotre one iz 2012. godine, koje je i sam Šapić tada podržao

Dodala je da "bi bilo dobro da Aleksandar Šapić ipak pokuša da čuje ono što mu poručujemo, a to poručuje većina Beograđana i njegovih 25.000 glasača na Novom Beogradu koje je izgubio."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati