Beograd

[ Izvor: Luftika ]

06. 06. 2022. 09:48 23

Osvanuo mural Žeksu - navijači ga ekspresno prekrečili

Vlasnik Pinka Željko Mitrović nedavno je dobio mural u svom rodnom Zemunu, koji su ružičasti mediji pozdravili u nekoliko tekstova i reportaža.

- Mitrović je uvek sa ponosom isticao da je Zemunac, te nije ni čudo da je najpoznatiji i najuspešniji Zemunac na svetu kao rođendanski poklon dobio pop art mural baš tamo gde je napravio prve korake i samim tim se upisao u zaslužne velikane ovog grada. Oslikavanje murala likovima značajnih ljudi koji su obeležili jedno vreme postalo je neizbežan deo urbane pop kulture koja ulepšavaju grad i gradske opštine čine bogatijim - pisao je pre par dana portal Pink.rs.

Isprovocirani ovakvim “ulepšavanjem” njihovih ulica, Zemunci su se organizovali i prekrečili pomenuti mural. Na tom zidu sada se nalazi obeležje koje ističu navijači Zemuna.

O ovome su izvestili korisnici Tvitera, a široj javnosti je ovu promenu prezentovala organizacija "Kreni-Promeni" preko svojih naloga na društvenim mrežama.

Oni su iskoristili i ovu priliku da pozovu sve građane da potpišu njihovu novu peticiju kojom se traži ukidanje nacionalne frekvencije za TV Pink i TV Hepi, podseća Luftika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati