Beograd

[ Izvor: Telegraf.rs ]

04. 06. 2022. 16:06 19

Mladić uništava fasade u Beogradu (VIDEO)

Na Instagram nalogu 192_rs objavljen je video na kom se vidi uništavanje fasade i izloga lokala u Karađorđevoj ulici 49. I ne bi ovo bilo uopšte alarmantno da nam Beograd ne izgleda kao išarani, sivi grad.

I zaista, Beograd ima divnih fasada koje podsećaju na one u Pragu, kojim se divimo i u koji trčimo da se slikamo, ali šta vredi kad čim se jedna u Beogradu sredi i okreči, odmah stiže neki "pametnjaković" da sve to pokvari - da li iz besa, dosade, obesti ili nečeg drugog - pitanje je.

Kako se navodi u jednom komentaru "da smo normalna zemlja dobio bi novčanu kaznu i obavezni dobrotvorni rad, bar jedno 100 sati, gde bi krečio fasade i čistio grad. Pa neka opet ponovi. Sledeći put bi dobio sve duplo". "Uličarski umetnici", navodi se u drugom komentaru. "Bio sam i ja reta*dirani tinejdžer, ali nisam išao da uništavam tuđu imovinu"...

Kako treba kažnjavati ovakve postupke? Zar nismo naučili svoju decu da ceni, čuva i poštuje to što ima? Zašto misle da imaju prava nešto da uništavaju samo zato što nije u njihovom stanu/kući? Zar ono što je zajedničko ne treba da je lepo?

Stvarno treba stati ovakvim bahatostima na kraj.

Ako želimo da živimo u lepšem okruženju, onda moramo da prestanemo da bacamo smeće, šaramo fasade, lomimo dečja igrališta...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati