Beograd

[ Izvor: Telegraf.rs ]

01. 06. 2022. 15:53 78

"Je... vam majku, ne znate vi ko je moj tata": Maturantkinje tukle policajce!

Tri maturatkinje privedene su 27. maja u policijsku stanicu na Zvezdari, nakon sramotnog incidenta koje su napravile na proslavi ispraćaja maturanata Šeste beogradske gimnazije.

Sve je počelo kada je iz škole stigao poziv policiji da se u dvorištu nalaze dva sumnjiva mladića koja nisu njihovi učenici. Policija ih je udaljila, a kod jednog je tom prilikom uočila i crvenu baklju za pojasom.

Tada je, kako piše Telegraf, došla i Interventna jedinica policije. Maturantkinja koja je udarila pesnicom službenicu smeštena je u policijsko vozilo, što ju je dodatno razjarilo pa je, prema našim saznanjima, psovala i vikala: "Pi*ke pandurske, ***aću vam mamu, videćete vi koga ste priveli, ne znate vi ko je moj otac".

Drami tu nije bio kraj, njene dve drugarice prišle su kolima i krenuo je novi napad. Svaka je otvorila po jedna vrata i vukla policijskog službenika za revere.

Jedna je vikala: "***aću u vam mamu, pustite mi drugaricu".

Druga se nadovezala istim rečnikom i pretnjama: "Džukele jedne, da li znate ko je moj otac, sad će doći Ć, ***aće vam svima mater, videćete svi ko je on".

Pripadnici Interventne jedinice odvojili su ih od policijskih kola i sve tri su privedene u stanicu.

Radisav Milić, direktor Šeste beogradske gimnazije, odgovorio je za Telegraf da se incident dogodio u parku ispred Zvezdara teatra, a da je proslava maturanata protekla bez incidenata.

- U školskom dvorištu Šeste beogradske gimnazije nakon završetka časova bila je kratka proslava maturanata tokom koje nije bilo incidenata, a o tome su brinule razredne starešine i desetak dežurnih nastavnika, kao i pripadnici policije. O incidentu u parku ispred Zvezdara teatra, o kojem imate određena saznanja nemamo precizne informacije, jer smo svi bili u dvorištu škole i imamo samo posredna saznanja da je došlo do incidenta i intervencije policije. Očekujemo izveštaj od policije i tada ćemo više moći da Vam saopštimo - kaže Milić.

Ono što se ipak pouzdano zna je da je ovakvo ponašanje maturanata, koji su već odrasle i zrele osobe, sramotno gde god da se desi - u školi ili na ulici, a naročito pred školom i posle proslave mature.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 78

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati