Beograd

[ Izvor: Blic ]

06. 05. 2022. 21:38 4

Vozač GSP-a na orginalan način "rešio" nasilnika (VIDEO)

Svakodnevne saobraćajne gužve na prepunim beogradski ulicama uzimaju svoj danak kada su strpljenje i živci vozača u pitanju. Kada se na to doda i loša saobraćajna kultura česti su verbalni sukobi između vozača, a svedoci smo na žalost i sve češćih fizičkih sukoba koje zabeleže kamere telefona naših sugrađana.

Još jedan u nizu sukoba desio se između vozača gradskog autobusa sa linije 531 koja povezuje Banovo brdo sa naseljem Rušanj i vozača privatnog automobila.

Kako se vidi na snimku našeg sugrađana, a koji je objavljen na instagram stranici "Moj Beograd" vozač privatnog automobila preprečio je ulicu kako bi fizički zaustavio autobus, a potom pokušao fizički da nasrne na vozača autobusa, najpre kroz vozače prozor a potom je ušao i u sam autobus.

Vozač autobusa je na originalan način prekinuo sukob zatvorivši vrata autobusa i nastavivši svoju vožnju. Napadač se potom uspaničio zbog ostavljenog automobila i razvalio vrata na autobusu kako bi se "oslobodio" zatočeništva.

Vvozila javnog saobraćaja u svakom slučaju i situaciji imaju prednost i da ostali učesnici u saobraćaju toga treba da budu svesni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati