Beograd

Direktno.rs

31. 03. 2022. 12:28 30

MUK Vučiću, ko je ubio ove ljude? (VIDEO)

Nemanja Šarović, kandidat za gradonačelnika Beograda predstavio je danas ispred Predsedništva Srbije drugi deo izložbe pod nazivom "Nedela govore". Šarović je na specifičan način ukazao na veliki broj nerazjašnjenih ubistava i drugih teških krivičnih dela za koja tokom desetogodišnje vladavine naprednjaka nikada, niko, nije odgovarao - ističe se u saoštenju pokreta "Ljubav, Vera, Nada"

- Na postavljenim bilbordima koji simbolično predstavljaju sve nevine žrtve koje godinama čekaju pravdu, našli su se nekadašnji protivkandidat Aleksandru Vučiću na izborima za predsednika Srpske napredne stranke - Vladimir Cvijan, žrtva sa naplatne rampe u Doljevcu - Stanika Gligorijević, 21. poginuli radnik u fabrici Namenska Milan Blagojević u Lučanima - Milomir Milivojević, kao i hladnokrvno likvidirani lider Srba sa Kosova i Metohije i protivkandidat "Srpske liste" - Oliver Ivanović - dodaje se u saopštenju.

- Ovo su samo neke od žrtava režima Aleksandra Vučića. Mrtva usta, ne govore. Žrtve zaslužuju pravdu. Trećeg aprila, dižemo glas! Za žrtve. Za pravdu. Za sav normalan svet! - rekao je Šarović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati