Beograd

Direktno.rs

04. 12. 2021. 17:14 31

SKANDAL Policija htela da uhapsi Gorana Markovića!

Vlastima u Srbiji ništa nije sveto. Velikani se ne poštuju, već se u tabloidima provlače kroz blato, što je za rezultat dalo to da je policija danas htela da hapsi Gorana Markovića, našeg proslavljenog reditelja. Pa, u kakvom to društvu živimo i dokle je naprednjački režim spreman da ide?

Naime, policija je htela da hapsi Gorana Markovića, koji je neretko dizao glas protiv Aleksandra Vučića i njegove vladavine, i to prilikom povratka sa današnjeg protesta u Beogradu.

To je sa javnošću podelio dramaturg Ivan Lalić, koji se oglasio na Fejsbuku, a mi vam njegovu objavu prenosimo u celosti:

"Pokušaj hapšenja Gorana Markovića i Maje Lalić. Ne, ne šalim se drugari. Na kraju veličanstvenog skupa kod Sava centra, pešaka smo krenuli nazad. Na Brankovom mostu nam se priključila i Branka Katić i njen muž. Kako smo došli do Kosančića, ja sam za trenutak otišao po kola da odvezem Gorana kući a onda su pandur u civilu i njegova koleginica startovali Maju i Gorana. Tražili lične karte. Zašto? "Zbog nedoličnog ponašanja na mostu."

Mi najnormalnije hodali, ne mogu da verujem. Goran je sa indigancijom odbio i rekao: "Ne dam ličnu kartu. Uhapsite me". Oni su rekli - da, bićete uhapšeni. Maja je suknula, moja slatka Roza Luksemburg, a onda su naišli slučajni prolaznici i krenuli da snimaju. Pandur i njegova jadna koleginica - žbirovi koji si nas verovatno pratili na mostu si pognuli glave i otperjali.

Šta reći, a ne zaplakati. Iz hibridnog, prelazimo u Lukašenkov model države. Samo - ima jedan problem. Niko se više ne plaši. Hajde majstori - uhapsite ceo narod! Delite dalje, molim vas. Nek se bruka širi...", navodi se u Fejsbuk objavi Ivana Lalića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati