Beograd

Davor Kalajžić

20. 09. 2021. 06:00 39

Kad voda uđe u uši: "Vučić treba Srbiji, a ne Srbija njemu"

Jedan od najboljih vaterpolista svih vremena zabijao je i podavljen i pocepanih gaćica. Ali, desio mu se najveći mogući kiks - ušla mu voda u uši!

U pojavljivanju na TV Prva, doktor Aleksandar Šapić žestoko je krenuo u ofanzivu po Beograd sa sve vodom. A pre toga, u sjajnom preokretu, uplivao je u sektopartijsko blato i tu se usidrio, da bi odatle pokušao da ga zabije večitom polugradonačelniku sa putujućom kancelarijom.

U nameri da osvoji još jedno zlato, ono najsjajnije i najvrednije od svih, Beograd, najbolji strelac pokazao je sve svoje doktorske veštine stečene na čuvenom fakultetu Union. Tako smo uživo, ispred TV ekrana, imali prilike da čujemo iskreno i na nauci zasnovano doktorsko mišljenje koje glasi - Srbija ne treba Vučiću!

Opet plagijat! Pa mi to odavno znamo i to piše na Vašingtonskom, Briselskom i ostalim "sporazumima" i "Srpskim listama" koje je Vučić inicirao, potpisao i porodio.

Istina je laka i pitka, pa zato odmah ispliva na površinu svakog taloga. U želji da ispadne servilno pametan i predizborno proaktivan, Šapić je podavio Vučića, isto kao onomad drugi sektopartijski megafon, Đuka, koji u rašomonskom pogledu ka Vučiću i prema opoziciji, izreče golemu istinu - SNS je izdajnička i kriminalna stranka u kojoj mnoge treba pohapsiti.

Takvi trebaju Vučiću, kako ih bira tako ga degradiraju. Samo najgori, a konkurencija je pozamašna. Poluobrazovani i neobrazovani kadrovi sa burek diplomama uzvraćaju kako jedino umeju - debilno.

Međutim, smehotresna olimpijada Vučićevih rašomonaca više nije nimalo smešna. Ona krvavo košta Srbiju. Od Karlobaga i Ogulina, preko Jarinja i Brnjaka, srpski narod dobio je stigmu, ali i "dobrotvore" i "iskrene prijatelje": Tačija, Haradinaja, Kurtija, Šmita, Šredera, Blera, Bila, Angelu i Erdogana. Dobili smo i Nebojšu iz Beograda, Dijanu i "Bizona", Zvonka i Milana i drugog Aleksandra i Bujketa i Boška i "Zelenog" i Mišu i Pecu i Anu i Dariju i Zoranu, Nevolju i Kovača, Batu i Monu i ostale vagone piroklastičnog sektopartijskog taloga i bratomafije.

Čak je i doktor Šapić prepoznao - Vučiću Srbija zaista ne treba. Na Kosovu nemamo ni metar. Rasprodaja je na kilometer, po širini i dubini. Gleda Srbiju, novac vadi, beskrajno mnogo i još više nego mnogo. Zarad vlasti prodade AP KiM, zarad litijuma zapadnu Srbiju, zarad srebra i zlata istočnu Srbiju. Kinezi nas šutiraju u dupe, mafija pere lovu, otkazi pljušte, subvencije se iznose. Narod u pelenama i maskama, kupuje po kontejnerima, dok Krizni štab gleda kako da se osevapi u mrtvačnici.

I zaključi doktor Šapić svoje TV gostovanje istorijskim rečima: "Ovo su ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti".

Taj "legat i zaostavštinu" znaće da oceni i oslobođeno pravosuđe, ukoliko ga narod ne preduhitri.

Davor Kalajžić, penzionisani službenik političke kancelarije specijalnog predstavnika Generalnog sekretara UN

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati