Beograd

Direktno.rs

11. 09. 2021. 18:33 24

Učesnici Ekološkog ustanka su za vlast go*na (FOTO)

Nakon što je završen veliki ekološki protest u Beogradu pod nazivom "Ekološki ustanak", režimski mediji su jedva dočekali da mu nađu "manu". Ovoga puta produžene ruke režima zamerili su blokiranje Brankovog mosta od strane građana, te brže-bolje preneli "utiske nezadovljnih građana".

Svi po istom receptu, najveće uzdanice ovog režima - tabloidi Novosti, Alo, Kurir i Objektiv pisali su o blokadi Brankovog mosta, vređajući okupljene građane.

Novosti su napisale da su građani "besni zbog blokiranih saobraćajnica", a ekološki protest su stavili pod navodnike, jer je za njih svaki protest napad na voljenog šefa Vučića.

Alo je napisao da su okupljeni građani "takozvani ekolozi", da su okupljeni građani ispraćeni psovkama i da su "pokvarili dan" drugim građanima.

Kurir je pisao kako su učesnici Ekološkog ustanka "napravuili haos", te da je "saobraćaj u kolapsu".

Najdalje je otišao tabloid Objektiv koji je za učesnike protesta rekao da su "lažni ekolozi", a zatim preneo izjavu jednog čoveka iz kolone automobila, koji je učesnike Ustanka nazvao go*nima.

Nijedan od pomenutih tabloida u svoim spin tekstovima nije napomenuo činjenicu da za kolaps na Brankovom mostu nisu krivi ni učesnici, niti organizatori Ekološkog ustanka, već ministar policije Aleksandar Vulin koji zapošljava nesposobne policajce koji ne mogu da obezbede jedan običan, mesec dana ranije, najavljen skup.

Jasno je da ovo što tabloidi pišu, zapravo piše vlast preko njih, pa su oni koji žele da odbrane ekologiju u Srbiji za vlast go*na koja prave haos i nerviraju građane. Očito da je predsednika Srbije veoma pogodilo skandiranje građana "Vučiću, ološu", pa je udarac uzvraćen na ovakav način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati