Beograd

Direktno.rs

11. 09. 2021. 15:24 3

Ceca Bojković: Vlast stavila profit ispred naroda (VIDEO)

"Dragi ljudi, ovo je crveni alarm za Srbiju! Toliko smo zagađeni, a Rio Tinto kao kruna svega preti da koliko sutra zabode svoje pijuke ne samo u Jadar, nego po raznim punktovima u Srbiji. Hoćemo li se pretvoriti u deponiju, gde će zdravlje naše dece biti ugroženo? Da li ćemo to dozvoliti? Ne smemo, ne smemo!", poručila je naša proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković na Ekološkom ustanku.

- Ne smemo dozvoliti da Srbija postane deponija za tuđe prljave industrije. Svi oslobađaju zemlje od zagađenja, a mi sve to primamo ovde u našu malu zemlju. Kakva sramota! - nije krila ogorčenje Ceca Bojković.

Zapitala se naša glumica zašto se to radi, zašto se planski uništava životna sredina naše zemlje.

- U ime čega se to radi, pitam?! U ime profita? Kog profita? Da li je profit zamenio Boga? Izgleda da jeste. Pa, da li jedan profit vredi više od ljudskog života, biljaka, životinja? Ne vredi. Zato neka ovaj skup bude početak, neće se ova borba lako završiti, ali ne smemo odustati! - zaključila je Ceca Bojković tokom govora na protestu "Ekološki ustanak".

Da podsetimo, na ovom protestu se okupilo više hiljada ljudi u centru Beograda, gde su prisutni jasno pokazali šta misle o dolasku Rio Tinta, kao i uništavanju životne sredine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati