Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Beograd

[ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2021. 18:39 2

Velike izmene u javnom prevozu u petak i subotu

U Beogradu će zbog generalne probe i glavne svečanosti, promocije kadeta Vojne akademije u prvi oficirski čin, doći do izmena u režimu rada linija javnog gradskog prevoza.

Generalna proba će ispred Doma Narodne skupštine biti održana sutra od 16 do 19 sati, a promocija kadeta u subotu, 11. septembra, od osam do 12 sati, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se dodaje, vozila sa linije 24 će u oba smera saobraćati trasom Trg Republike, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Trg Slavija, Beogradska, Njegoševa i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 26 će u oba smera saobraćati trasom Trg Republike, Terazije, Kralja Milana, Trg Slavija, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Navodi se da će vozila sa linije 27 saobraćati trasom Trg Republike, Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona (Majora Ilića – Svetogorska – Makedonska – Trg republike u smeru ka gradu), 27. marta, Kraljice Marije, Ruzveltova i dalje redovnom trasom.

Linija 37 i 44 će u oba smera saobraćati trasom Francuska, Trg Republike, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 58 će u oba smera saobraćati trasom Poenkareova, Cvijićeva, Starine Novaka, Beogradska, Trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Linija broj 74 će u oba smera saobraćati trasom Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija, Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova i dalje redovnom trasom.

Kada je u pitanju llinija 23, vozila sa te linije će u oba smera saobraćati trasom Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Starine Novaka, Beogradska, Trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Linija EKO 1 će saobraćati na relaciji Vukov spomenik – naselje Belvil ulicama Kraljice Marije, Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorska, Makedonska, Dečanska (Nušićeva u smeru ka Vukovom spomeniku), Terazijski tunel i dalje redovno.

Tramvajska linija broj 6 će saobraćati do Trga Slavija umesto do Tašmajdana, navodi se i dodaje da će tramvajske linije 7L i 12 u oba smera saobraćati preko Trga Slavija.

Vozila sa trolejbuskih linija 40 i 41 će u petak, 10. septembra, u vreme probe čekati na trasi, dok se u subotu privremeno ukidaju do 12 sati i umesto njih će biti uspostavlja privremena autobuska linija 41A.

Ta privremena linija će na relaciji Admirala Geprata – Banjica 2 saobraćati trasom Admirala Geprata, Kneza Miloša (u povratku Savska – Drinska – Sarajevska – Balkanska), Vojvode Putnika, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Crnotravska, Neznanog junaka, Paunova, Banjica 2.

Trolejbuska linija broj 28 se pojačava, a na izmenjenim delovima trasa vozila će koristiti sva postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Koaliciono pozorištance

Zoran Živković [21.09.2021.]


Anketa

Ko nosi najskuplju garderobu u SNS?

Rezultati

Video dana

Odlučio je da se p(r)ovuče posle osvajanja trke...