Beograd

Direktno.rs

09. 08. 2021. 20:56 108

Bakarec: Đilas piroman zapalio deponiju u Vinči

Nakon sugestije svog naprednjačkog kolege Srbislava Filipovića da je Dragan Đilas odgovoran za požar u Vinči, Nebojša Bakarec je otišao korak dalje i lidera SSP optužio da je zapalio deponiju.

- Napali su i zapalili Skupštinu Srbije i RTS, 2000. i 2020. Napali su i zapalili zgradu SPS i policije u Majke Jevrosime, 2000. godine. Onda uopšte ne čudi da su zapalili i deponiju u Vinči! Vatra hoda sa njima! Piromani - napisao je na Tviteru Bakarec, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije.

Bakarec se, međutim, nije zaustavio na verbalnom udaru već je svoju maštu upotrebio i za vizuelni prikaz onih koji su prema njegovom mišljenju krivi za požar na deponiji u Vinči.

On je u plamenovima vatre ilustrovao Đilasa i Dobricu Veselinovića iz Ne davimo Beograd, a na svom blogu objasnio je i kako je "požar podmetnut".

- Da li su NDBG i SSP platili nekome da podmetne požar? Krajnje je sumnjivo, da se ovim povodom juče koordinirano oglasio i Đilas, koji tesno sarađuje sa NDBG. Dodatnu sumnju da je požar podmetnut izaziva činjenica da je pokret „Ne davimo Beograd“ momentalno nakon što je buknula vatra imao dron na licu mesta i sve snimao i pre nego što su vatrogasci došli!!! Nadam se da će nadležni organi ispitati sve ove sumnjive činjenice, tj. potpunu neverovatnoću da se pripadnici jedne autošovinističke partije i evroposlanica Kramon, u istom trenutku zateknu na deponiji, nekoliko sati posle izbijanja požara - naveo je Bakarec.

Šta više reći, osim da ljudi koji pišu, ilustruju i političku opoziciju optužuju na ovakav način upravljaju državom u kojoj živimo.

 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 108

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati