Beograd

Direktno.rs

20. 07. 2021. 16:22 7

"Što nije potopljeno - izgoreće, što nisu uzeli izvršitelji - srušiće mafijaški investitori"

Nastavak urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru, koji se dogodio danas, izazvao je brojne negativne reakcije ogorčenih komentatora na društvenim mrežama. Traži se ostavka zamenika gradonačelnika, Gorana Vesića, kao i drugih odgovornih lica. Za subotu, 24. juli, zakazan je veliki protest u 12 časova, ispred sedišta opštine Vračar.

Tri dana nakon što se srušio jedan deo zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru, danas je došlo do novog urušavanja. Kako su naveli stanari, prvo je sve počelo da se ljulja, čulo se pucketanje, da bi se ubrzo odlomio još jedan ceo sprat.

Na licu mesta pored stanara, bila i policija, sa kojom su se oni i svađali. Policija je zabranila da se prilazi mestu gde je došlo do novog urušavanja, istakavši da nije bezbedno.

- Juče je Vesić, koji se na Vračaru krije iza “Društva za ulepšavanje Vračara”, na TV Happy izjavio da je obezbeđena urušena zgrada u Vidovdanskoj ulici na Vračaru. Danas se srušio još jedan deo zgrade. Kao što rekoh, bolje da se slika sa lemurom na glavi, nego što daje izjave - kaže Bogdan Tatić, predsednik OO Demokratske stranke Vračar.

- Posle današnjeg, ponovnog, urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici, stanarima, pored toga što ste uništili stambeni prostor, vi ste im, vladajuća gospodo, uništili i sve sto su imali... Nameštaj, tehniku, garderobu… SVE! Stoko, bre - napisala je Mother of Jesus.

- Ode nečija imovina, a da li će novu imati. Treba Opština da ljudima nadoknadi sve, jer očigledno da građevinska inspekcija nije radila svoj posao - smatra Petrar.

- Jesu li nosili fantomke ovi u Vidovdanskoj, zna li se šta? Ali ipak napredovali, sada u sred bela dana operiraju - konstatuje Mr. Morison.

- Što nije potopljeno - izgoreće, što nisu uzeli izvršitelji - srušiće mafijaški investitori... Danas je pao još jedan sprat zgrade u Vidovdanskoj ulici. Svi smo sledeći ukoliko se hitno ne pobunimo - poručuje Igor Mitrović.

- Ponovo se urušio deo zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru. Gde su sada ljubitelji investitora da ga brane? Gde je Goran Vesić? Hitan pritvor za odgovorna lica - traži Miodrag Bebić.

- Zgrada u Vidovdanskoj ulici na Vračaru nastavila je da se urušava i danas! Pozivam sve Vračarce i Beograđane na novi PROTEST ispred opštine Vračar, u SUBOTU 24. jul u 12h!!! Zahtevamo smenu Gorana Vesića i nadležnih u opštini Vračar, kao i hitnu reakciju MUP i tužilaštva - objavio je Konstantin Samofalov iz Socijaldemokratske stranke Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati