Beograd

Direktno.rs

20. 07. 2021. 07:57 24

"Ne verujte Vesiću, zavlačiće vas kao što je i nas"

Stanari Novogradske i Dobanovačke ulice u Zemunu su se nasli u istoj situaciji kao i stanari u Vidovdanskoj na Vračaru, kojima je isto pred vrata došao zamenik gradonačelnika Goran Vesić da ih uverava da će šteta biti sanirana, što je jedna velika laž", piše u saopštenju solidarnih stanara Novogradske i Dobanovačke ulice.


Saopštenje prenosimo u celosti:

"Stanari Novogradske, tačnije 26 porodica, i posle tri godine čekanja da se ispuni obećanje i dalje imaju zabranu korišćenja objekata, a direktan krivac za štetu je Beogradski vodovod.

Vodovod štiti Goran Vesić i pere ih od svake odgovornosti preko Gradskog zavoda za veštačenje na čelu sa v. d. direktorom Vladom Sekulićem i nameštaju nalaz da Vodovod nije kriv, već da su krive atmosferske padavine, što je apsurd.

Zato smo podneli krivičnu prijavu protiv odgovornih što predlazemo i stanarima Vidovdanske, jer mi smo se obraćali svima u ovoj državi počev od predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji "ne izlazi iz svojih ustavnih okvira", grada Beograda gde gradonačelnik Zoran Radojičić kaže da je naš slučaj prepustio Vesiću.

Obraćali smo se i opstini Zemun koja nas je obavestila da imaju novčana sredstva na nivou mesne zajednice, kao i zaštitniku građana Zoranu Pašaliću koji štiti Grad od građana, a ne obrnuto.

Tako da stanarima Vidovdanske predlažemo da odmah predaju tužbe sudu i krivične prijave Tužilaštvu, jer svi gore pomenuti neće uraditi ništa samo će vas obmanjivati i zavlačiti, a trebalo bi da sluze građanima", zaključuje se u saopštenju solidarnih stanara Dobanovačke i Novogradske ulice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati