Beograd

Direktno.rs

17. 07. 2021. 14:04 13

Botovi delili letke na protestu na Vračaru (VIDEO)

Sasvim bizarna stvar desila se kada su građani odlučili da protestuju zbog urušavanja zgrade na Vračaru i zatraže smenu Gorana Vesića. Jedna žena delila je letke na kojima piše da "bivši režim koristi tuđu nesreću radi jeftinih političkih poena".

Kako se na videu koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi, današnji protest na Vračaru imao je i, po svemu sudeći, nezvanog posetioca. Jedna žena snimljena je kako deli letke na kojima se za situaciju okrivljuje bivša vlast, odnosno "žuti lopovi".

Gospodin koji je došao da izrazi svoje nezadovoljstvo zbog urušavanja zgrade i trenutne situacije u gradskoj vlasti, uzeo je od ove žene letak i demonstrativno ga pocepao. 

A na letku su se našle već dobro poznate uvrede na račun nekadašnje vlasti. 

- Bivši režim koristi tuđu nesreću radi jeftinih političkih poena. Građani znaju koliko su pokvareni i koliko su pokrali od naroda. Za razliku od perioda vladavine žutih lopova i bivšeg režima predvođenog Demokratskom strankom i svojim satelitima, danas je republička i lokalna vlast pokazala da je uvek uz svoje građane. To potvrđuje efikasna reakcija Grada Beograda i Opštine Vračar u slučaju urušavanje zgrade u Vidovdanskoj 4 - samo je deo ovog teksta.

Gradska vlast, međutim, uz svoje građane trenutno je očigledno samo na papiru. Nije poznato ko je ova žena i da li je na protest poslata upravo od strane onih koji se u ovom tekstu hvale, ali ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati