Beograd

Direktno.rs

21. 06. 2021. 21:41 3

Beograđani složno brane Blok 37 od investitora (VIDEO)

Veliki broj građana okupio se i večeras u Bulevaru Milutina Milankovića kako bi iskazali protest zbog izgradnje u Bloku 37 na Novom Beogradu. Njima su se pridružile i komšije iz drugih blokova, ali i građani i svih krajeva Beograda i zajedno su blokirali raskrsnicu na Tošinom bunaru. Podrška nije izostala ni na društvenim mrežama.

- Blokirana raskrsnica Tošin Bunar i Milutina Milankovića, sa nama su blok 33, blok 70 i ekipa iz Reve, hvala svima - napisali su aktivisti Bloka 37 na svom Tviter nalogu.


- U toku je još jedan protest građana u Blok 37. Podrška za komšije - napisao je dobrica Veselinović iz inicijative Ne davimo Beograd.


- Dolaze ljudi iz drugih blokova. Bitka za Blok 37. Ova bitka zavisi od toga koliko ćemo podržati ove ljude - piše Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.

- Blokiran Tošin bunar - piše Renato Đekić.

Podsetimo, i pored obećanja zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da će se radovi na izgradnji novog stambenog bloka obustaviti dok se ne pronađe rešenje između stanara Bloka 37, investitora i grada, dogovor je danas prekršen. Zbog toga su se večeras građani spontano okupili u 19.00 časova, kako bi nastavili borbu protiv izgradnje u Blčoku 37.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati