Beograd

Direktno.rs

21. 06. 2021. 13:37 16

Ljudi dva dana bez vode! Nadležni: Čekamo kišu?

U Selu Mladenovcu i u naselju 25 maj građani su već drugi dan bez vode. Najavljuje se veliki skup građana ispred opštine, jer postaje neizdržljivo. Za to vreme direktor Javno komunalnog preduzeća (JKP), Vladeta Lučić, sedi u kafani i uživa u špriceru. Peticija građana za smenu Vladana Glišića i Vladete Lučića kreće u sredu.

Prema svedočenjima građana na društvenim mrežama, nadležni u opštini Mladenovac i JKP, pokazali su nezapamćen nivo bezobzirnosti i bahatosti, poručivši meštanima Sela Mladenovac da čekaju kišu.

- Od subote uveče naši sugrađani iz Sela Mladenovca nemaju vodu. Na postavljeno pitanje nadležnima kada će biti rešen problem, dobili su odgovor "Kad padne kiša" - kaže Dragan Nikolić u Fejsbuk statusu i dodaje:

- Zamislite da vam u prvim danima (po svim prognozama veoma vrelog) leta, onaj čija je dužnost da se stara o komunalnim (osnovnim) potrebama građana, kaže da čekate kišu kako biste imali čime da se okupate, zalijete baštu... Mogli su, doduše, da daju dodatni savet - da kroz Selo Mladenovac krenu "dodole", ne bi li kiša pala što pre.

Nikolić navodi da je kao ispomoć meštanima stigla cisterna čije osoblje je dovikivalo s kapije građanima "Alo, hoćeš vodu?", tako da su oni koji su se usudili da prime udeljene litre bili dodatno šokirani sadržajem svojih sudova.

Kao prilog Nikolić je postavio slike na kojima se vidi prljava i zamućena voda koju je dobila jedna žena da bi okupala svoju decu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati