Beograd

Direktno.rs

16. 05. 2023. 10:58 6

Predsednik opštine Mladenovac kao Šojić (FOTO)

Pribojavaju se funkcioneri Srpske napredne stranke da broje poslednje dane na vlasti stoga ih koriste maksimalno. Ekstremni primer toga je predsednik opštine Mladenovac, Vladan Glišić.

Naime, ova opština predložila je izmene i dopune plana nabavki za ovu opštinu, po kojem će se izdvojiti čak 17 miliona dinara za nabavku "prehrambenih proizvoda za penzionere sa prebivalište u GO Mladenvac". Opozicija iz ove GO smatra da je ovo očigledan primer kupovine glasova, stoga će podneti krivičnu prijavu.

Još jedna stavka u ovim izmenama i dopunama nabavki bode "bode oči". Naime, Mladenovac će za "organizovanje nastupa afirmisanog estradnog umetnika" izdvojiti čak 700.000 dinara.

Nešto kao Srećko Šojić u kultnom filmu "Tesna koža" kada traži da se njegovo veselje, na račun preduzeća, zavede kao "Lepa Brena za četiri osobe", samo što u Mladenovcu umesto Šojića, postoji Glišić, a preduzeće su zapravo građani koji plaćaju njegove izlaske i provode.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati