Beograd

Direktno.rs

15. 02. 2022. 09:59 12

Mladenovčanima vo na ražnju da zamaskira SNS jaram

Vo na ražnju osvanuo je jutros na platou ispred zgrade opštine Mladenovac. Teško je za poverovati, ali što su naprednjaci obećali, to su ovoga puta i ispunili, biće danas za narod "hleba i igara".

Ako je suditi po najavi ovog spektakla kojim će se obeležiti Dan državnosti, biće i kuvane rakije i vina, vatrometa, muzike. Vrlo pogodno da  Mladenovčani zajedno sa SNS predsednikom opštine Vladanom Glišićem proslave što gotovo 12.000 ljudi svaki dan putuje za Beograd.

Iako ovaj vo na ražnju treba da predstavi naprednjačko zlatno doba, pre će biti da zapravo pokazuje da je Mladenovac dolina gladnih koje su osiromašili upravo bahati vlastodršci.

SNS kamarila na čelu sa Glišićem, koji je među prvima došao da obiđe vola, osetila je da im se klima vlast i da narod jedva čeka da im vidi leđa, te su odlučili da se služe jeftinim trikovima kojima se ne mogu iskupiti za to kako su novac građana trošili godinama.

Tako je nakon potrošenih pet miliona dinara po kafanama za godinu dana, na šta je svojevremeno u Beogradskoj skupštini upozoravao i lider SSP Dragan Đilas, sada došao i vo na red.

- Ima nekih opština kojima bi trebalo verovatno i da ukinete pare, recimo - Mladenovac. Oni su uspeli u ovoj godini da potroše na račune u ugostiteljskim objektima 5.000.000 dinara. U kafiću Garden su potrošili predsednik opštine i njegova ekipa 1.400.000 dinara. U objektu Tron potrošili su 600.000 dinara i to samo petkom i subotom uveče od 20 do 3 ujutru. I mnogo me interesuje da predsednik opštine objasni kakve je poslovne večere imao tamo - pitao je Đilas.

Kada se sve sabere, malo je ipak jedan vo na ražnju da se zamaskiraju svih problemi koje ova opština ima od kad je SNS na vlasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati