Beograd

Direktno.rs

10. 06. 2021. 19:13 6

GDE JE? Vesić obećao vrtić do kraja marta i opet slagao (FOTO)

Koliko beogradski gradski čelnici drže do reči i rokova koje su sami postavili, svedoči novo probijanje roka gradnje, ovoga puta vrtića u ulici Miloja Zakića na Čukarici.

- Vesiću, Vi protrljajte oči, pogledajte u kalendar, pa vidite koliko ste probili rok, samo za vrtić u Miloja Zakića. Obećali ste da će biti gotov u martu ove godine, a sada je jun. Deluje da neće skoro - poručila je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću predsednica Gradskog odbora SSP, Mila Popović.

Ova izjava Mile Popović došla je dan nakon sednice Skupštine grada Beograda, gde se Vesić obraćao Draganu Đilasu, predsedniku Stranke slobode i pravde, koji je juče na konferenciji za medije pitao gradsku vlast gde su pare, budući da se, kako je rekao, ne grade mostovi, vrtići, škole...

- Čovek lupeta. Kaže kako se ne grade vrtići. Pa, to nije normalno. Evo, nek se prošeta ulicom Miloja Zakića, pa neka protrlja oči i neka vidi da li se gradi vrtić. Neka ode na Bežanijsku kosu - rekao je Vesić na sednici Skupštine grada Beograda.

Izgleda da, kako je to rekla Mila Popović, predsednica beogradskog odbora SSP, zamenik gradonačelnika mora da protrlja oči, budući da su rokovi ponovo probijeni i da vrtić nije završen, iako je to trebalo da se desi još u martu.

Da podsetimo, radovi na izgradnji vrtića započeli su u junu prošle godine, a početku radova prisustvovao je i sam Vesić.

Kako je Vesić tom prilikom istakao, izgradnja vrtića i škola predstavlja ulaganje u budućnost zemlje i dece.

- Ovo je drugi vrtić u sedam dana koji počinjemo da gradimo, jedan je u Obrenovcu, a drugi na Čukarici. Ovaj objekat će imati gotovo dve hiljade kvadratnih metara i u njemu će biti smešteno oko 300 dece - precizirao je Vesić i dodao:

- Vrtić će biti gotov u martu naredne godine, moguće i ranije, tako da će Čukarica za sledeći upis imati novi vrtić, a uz objekat u Vodovodskoj ulici, na ovoj opštini će biti oko 400 novih mesta. 

Ovo je jasan dokaz koliko gradski oci drže do budućnosti dece, jer da su gradili vrtić kao što se grade biznis i šoping centri, deca sa Čukarice bi već odavno imali mesto za neophodni razvoj i socijalizaciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati