Beograd

Direktno.rs

08. 06. 2021. 21:02 1

TREĆI DAN protesta stanara Bloka 37 (VIDEO)

Stanari Bloka 37 okupili su se treće veče zaredom, kako bi zaustavili izgradnju poslovne zgrade na prostoru namenjenom za parking u Bulevaru Milutina Milankovića 162. Sinoć se na protestu okupilo nekoliko stotina građana. Oni su zatražili razgovor sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, koji je obećao da će pronaći rešenje za njihov problem, ali se još ništa nije desilo.


Građani su i danas blokirali put u Bulevaru Milutina Milankovića. Među okupljenima nalaze se čitave porodice, stariji, deca, svi sa istim ciljem.

Na uglu Bulevara Milutina Milankovića sa Tošinim bunarom započela je bespravna izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa na osam spratova, na zelenoj površini ispred zgrade, tik pred prozorima stanara.

Umesto da su napravili park da se deca igraju grade poslovnu zgradu od osam spratova, ljutito su sinoć kazali stanari Bloka 37.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati