Beograd

Direktno.rs

06. 06. 2021. 14:11 17

Mali se otrgao kontroli Vučiću i istrčao maraton

Ministar finansija, Siniša Mali, učestvovao je danas u polumaratonskoj trci na 34. Beogradskom maratonu. Ovim je Mali pokazao da se ne obazire na kritike Aleksandra Vučića da "o'ladi" od maratona i počne da radi nešto za narod.

- Kakva atmosfera na današnjem Beogradskom maratonu! Posle pauze zbog pandemije, opet smo mogli da trčimo ulicama našeg grada i da pošaljemo najlepšu sliku u svet! Oboren je i lični rekord - 21km za jedan sat i 50 minuta. Idemo dalje - napisao je Mali na Instagramu.

Mali nije krio oduševljenje posle trke, a kako će na ovo reagovati Aleksandar Vučić, s obzirom na to da ga je već oštro prekoravao zbog učešća na maratonskim trkama širom sveta, ostaje da se vidi.

- Kao što sam zamerao Siniši (Malom) i Marku (Đuriću) i (Zoranu) Đorđeviću, što malo-malo, pa trče neke maratone. Daj, bre, ljudi, o'ladite od tih maratona. Sva trojica su napravili grešku, a jedino je Siniša bio lukav pa hteo da sakrije svoje prisustvo na Berlinskom maratonu, a ova dvojica da mi se pohvale da su istrčali maraton. Kad sam počeo svašta da im izgovaram: "A imali ste, znači, tri dana da odete u Berlin, da tamo trčite 40 km. Pa, koliko ste ovde morali da trčite kilometara da biste tamo istrčali 40? Kad radite nešto za narod?" Onda se više ne hvale da trče po ceo dan i ne znam šta sve. Sad šalju slike iz biblioteke - izjadao se Vučić Milomiru Mariću na TV Happy, o problemima koje ima sa saradnicima.

Dakle, plagiranje doktorata, afera sa stanovima u Bugarskoj, rušenje u Savamali i drugi skandali vezani za ime Malog, nemaju nikakav značaj u odnosu na neoprostivi greh trčanja maratona.

Ovo je, bar prvi put da javnost zna, otvorena neposlušnost Malog prema Vučiću, kojem je trčanje maratona važnije nego "rad za narod". I još poručuje da ide dalje, te da će nastaviti da krši volju Vučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati