Beograd

R. Ć.

02. 03. 2021. 20:33 7

Radojičić izmislio radove trgova u Beogradu!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, izjavio je juče, tokom obilaska novoizgrađenog trga koji se nalazi na raskrsnici Balkanske ulice, Milovana Milovanovića, Gavrila Principa i Admirala Geprata, da se trenutno rade trgovi u Beogradu, a ukoliko obiđete pomenuta mesta, od radova nema ni traga ni glasa.

- Trenutno se rade trgovi na uglu Birčaninove i Bulevara oslobođenja, na uglu Njegoševe i Maksima Gorkog, zatim Mileševske i Cara Nikolaja, u Kraljevića Marka, kao i na uglu Strahinjića bana i Tadeuša Košćuška - rekao je Radojičić juče u saopštenju koje je preneto na sajt Grada.

Međutim, radovi u pomenutim ulicama na Vračaru i Starom gradu još uvek nisu ni započeti.

- Danas gradonačelnik “ Trenutno se rade trgovi na uglu... Njegoševe i Maksima Gorkog; zatim Mileševske i Cara Nikolaja..” Vračarci: neverica - napisao je na Tviteru Opštinski odbor SSP Vračar, priloživši slike na kojima se vidi da radovi još uvek nisu započeti.

Ista situacija je i na opštini Stari grad. Gradonačelnik je rekao jedno, a fotografije govore potpuno drugo.

- Gradonačelnik juče najavio da su započeti radovi na trgu na uglu Tadeuša Košćuška i Strahinjića bana. Juče i danas: - napisao je opštinski odbor SSP Stari grad, uz slike ugla Tadeuša Košćuška i Strahinjića bana na kojima takođe nema pomenutih radova.

Očigledno da vlast u Beogradu, osim što večito probija rokove radova i rekonstrukcija u prestonici, sada i priviđa radove kojih nigde nema. Što bi rekao naš narod: "Ako koza laže, rog ne laže", odnosno ako Radojičić laže, fotografije ne lažu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati