Beograd

[ Izvor: Beta ]

27. 01. 2021. 21:51 3

"Stefanu Nemanji brusilicom odsekli krst i 'zavarili' mač"

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da su Stefanu Nemanji brusilicom odsekli krst i "zavarili" mač, i da se sve to dešava zato što građane Beograda "niko ništa ne pita".

- Ko bi normalan u Beogradu glasao da se ukine ova železnička stanica, ko bi glasao da novac bacamo na trg umesto da uradimo kanalizaciju za naselja koje je nemaju, da ljudi u prigradskim delovima Beogradu dobiju vodu ili asfalt - naveo je Janko Veselinović i dodao da su zbog toga potrebni slobodni izbori.

Veselinović je rekao da je Beograd jedini glavni grad u Evropi koji nema železničku stanicu i da Beograđani i turisti "lutaju" da bi našli Prokop.

Podsetimo, večeras je svečano otkriven spomenik Stefanu Nemanji na Savskom trgu u prisustvu najviših zvaničnika i velikog broja građana koji nisu poštovala protivepidemijske mere u borbi sa koronavirusom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati