Beograd

Direktno.rs

26. 11. 2020. 16:19 6

AL' TI TRUBE, VESIĆU Beograd ne staje, ni policija ne pomaže (VIDEO)

Džaba Goranu Vesiću sve, džaba mu i to što je poslao policiju da interveniše zbog toga što građani zaglušujućim sirenama pokazuju šta misle o njemu, nezadovoljstvo Beograđana ne može da se zaustavi.

Vesić se juče ponašao kao dete kada ga ukorite. Nije mogao da podnese da su građani nezadovoljni njegovim "radom", što su pokazali reakcijom na transparent "Ko ne trubi - taj je Vesić", akcijom koju je pokrenula Stranka slobode i pravde. Kako su građani u velikom broju odgovarali, pa su se tako Beogradom čule sirene, zamenik gradonačelnika je pozvao u pomoć policiju, koja je juče izašla na dušanovački nadvožnjak, gde je legitimisala one koji su se usudili da kritikuju Vesića.

Međutim, nije to sprečilo Beograđane da pokažu Vesiću šta misle o njemu. Videvši pomenuti transparent na nadvožnjaku, vozači su se na toj deonici auto-puta Beograd - Niš oglašavali sirenama i tako stavili do znanja Vesiću da mu ne praštaju laži, uništavanje i promenu svega onoga što je pre njega krasilo prestonicu.

Ponovo su juče, kao i u dve akcije SSP pre toga, dominirale sirene, čime je poslata poruka da Vesiću ne pomaže ni intervencija policije - bunt naroda je nemoguće sakriti. Posebno što je Vesić prilično razbesneo Beograđane, naročito one koji žive na opštini Stari grad, a koje je zamenik gradonačelnika kaznio maratonskim radovima, i to samo zato što je ova opština prezrela SNS i Vučića na prethodnim izborima.

Dakle, građani ne staju, pokazali su to već u tri akcije, pa Vesiću samo ostaje da sluša zaglušujuću buku. I pita se gde će i na koji način Beograđani ponovo iskazati protest njegovim uništavanjem glavnog grada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati