Beograd

[ Izvor: Beta ]

16. 10. 2020. 18:37 1

"Lažna obećanja SNS, isključena struja u SC Banjica"

Odbornik Narodne stranke (NS) u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da je Sportskom centru Banjica isključena struja, čime su mnogobrojni sportisti, među kojima je najviše najmlađih, onemogućeni u obavljanju svakodnevnih sportskih aktivnosti, kao i organizovanje sportskih takmičenja na vodi, pošto su pod upravom centra i otvoreni i zatvoreni bazeni.

- Razlog obustave isporuke električne energije su dugovanja sportskog centra. Podsećam da je 2018. godine sudskim odlukama taj centar vraćen pod upravu opštini Voždovac, u kojoj je na vlasti Srpska napredna stranka (SNS), čija su nesposobnost i lažna obećanja doveli centar u današnju situaciju - rekao je Pavlović, prenela je NS.

Pavlović je dodao da je tadašnji predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić rekao da je ta opština prekinula trend otimanja imovine i vratila građanima jedini bazen u gradu koji im je bespravno oduzet.

- Savić je tada rekao i da je opština Voždovac već uradila projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju, poboljšanje energetske efikasnosti, odnosno da su izvršena geološka ispitivanja i da je pronadjena termalna voda koja će biti iskorišćena za grejanje celog sportskog centra - rekao je Pavlović i dodao:

- Sve izjave tadašnjih čelnika opštine Voždovac iz redova SNS-a, koja upravlja Sportskim centrom Banjica, jesu velika laž upućena direktno svim Beograđanima, imajući u vidu da ni opština, ni Grad Beograd do danas nisu preduzeli nijednu aktivnost u cilju stvaranja uslova za bolje funkcionisanje sportskog centra, odnosno u cilju stvaranja boljih uslova za sve Beograđane - dodao je Pavlović.

Pavlović je istakao da dugovanja nisu izmirena, Sportski centar nije rekonstruisan, a poboljšanje energetske efikasnosti, rešavanje problema grejanja i snabdevanja električnom energijom jesu "još jedna u moru laži" kadrova SNS-a koji upravljaju Beogradom i Voždovcem.

- Građanima Beograda je jasno da rukovodioci grada i opštine Voždovac vladaju manipulacijom i lažima bez ikakvih mogućnosti da stvore i unaprede osnovne uslove za razvoj sportskog centra i život Beograđana. Beograđani više ne veruju SNS-u, i to su pokazali rezultati poslednjih izbora u Beogradu. NS će učiniti sve da to budu poslednji izbori na kojima su pobedili laž i ucene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati